Sherbimet

Elva 2oo1 SHA ofron produktet me te mira dhe me cilesore qe prej vitit 2001 ne tregun shqiptar dhe kudo ku kerkohet eksperienca me e mire e nenprodukteve te naftes.

Gjithmone duke respektuar afatet me kerkuese te cdo klient te huaj apo vendas, Elva 2001 ShA i ka rezistuar kohes per te ardhur prane jush sot me e forte se kurre, me moderne dhe me e devotshme ndaj cdo projekti. Ne nje pozicion strategjik ne zemer te Shqiperise Elva 2001 SHA ofron shperndarjen me efektive te materialeve ne treg me shume se kushdo tjeter duke respektuar cdo afat kohor dhe rrugor.

Mjete transporti te posacem 6 autobote per bitum,3 autobote solar,mazut ,3 autobot per Diesel.Kontratat dhe bashkepunimi I shoqerise tone me shoqeri ndertimi te huaja dhe vendase kane rezultuar me sukses deri ne perfundimin e projekteve te rrugeve
Nder kompanite kryesore qe kemi bashkepunuar ne furnizimin me BITUM,SOLAR ,EMULSION BITUMINOZ,DIESEL jane:

 
AKTOR
AKTOR
AEGEK
AEGEK
HNC
HNC
ELINIKA PETRELEA
ELINIKA PETRELEA
KASTRATI
KASTRATI
TODINI
TODINI
BECHTEL
BECHTEL