Partnere

Elva 2001 SHA zoteron nje mori partneresh jo vetem te huaj por edhe kompanite me te medha vendase duke ofruar per ta sherbimet dhe nenproduktet  Partneret tane na japin force te  vazhdojme drejt sukseseve me te medha dhe bashkepunimi me shume kompani te tjera te se njejtit karakter

 
AKTOR
AKTOR
AEGEK
AEGEK
HNC
HNC
ELINIKA PETRELEA
ELINIKA PETRELEA
KASTRATI
KASTRATI
TODINI
TODINI
BECHTEL
BECHTEL